Denne artikel vil diskutere de bedste virksomheder, der kan reparere din kredit. Disse virksomheder er i stand til at arbejde med alle tre store kreditbureauer for at fjerne eventuelle negative oplysninger fra din kreditrapport. Fordi deres tjenester er omkostningseffektive og overkommelige, er virksomheden med den højeste rating ofte den bedste. Det er vigtigt at forstå din kreditreparationsplan fuldt ud, før du begynder at rette din kredit. Forkerte oplysninger kan få din kredit score og omkostninger til at falde yderligere.

Kreditreparation er fyldt med svindel. Undersøg omdømmet for ethvert firma, du overvejer at ansætte for at reparere din kredit. For at finde ud af kundernes tilfredshed med en virksomheds tjenester, læs uafhængige anmeldelser. Du bør sikre dig, at virksomheden arbejder i din bedste interesse og ikke for deres egen fortjeneste. Disse virksomheder og offentlige myndigheder kan også give nyttige oplysninger om kreditreparation. Federal Trade Commission tilbyder tip til, hvordan man ansætter et kreditreparationsfirma, der er troværdigt og også undersøger tusindvis af falske krav.

Et andet populært firma, der kan hjælpe dig med at reparere din kredit, er The Credit Pros. Credit Pros er kendt for deres uddannelse tilgang til kreditopbygning. De tilbyder en pengene-tilbage-garanti på op til 90 dage, hvis de ikke fjerner negative kreditgenstande. Dette er en god mulighed for alle, der ønsker at forbedre deres kredit score til en rimelig pris. Credit People kan give en kopi af dine kreditrapporter for så lavt som $ 19 pr. Måned. Derefter vil de give en tilpasset kreditreparationsstrategi.