Det er muligt at have en portefølje som rentabelt (det er nøgleordet, er det ikke?) investerer i alternativ energi midler. “Grøn” energiproduktion forventes at blive en multi milliard (i dagens dollars) industri i 2013.

De mest nyligt udviklede vindmølle teknologier har bragt os vind-produceret energi, som er mere omkostninger effektiv samt mere udbredt. Flere state-of-the-art vind energiteknologier er typisk mere marked konkurrencedygtige med konventionelle energiteknologier. De nyere vindkraft teknologier dræbe ikke endda fugle som i gamle dage! Vind energiproduktion er en voksende teknologi og virksomheder inden for det ville gøre en fremragende del af en vækst eller aggressive vækst portefølje.

Næste til at overveje, er solcelle eller solcelle, teknologier. Disse er implementeret i lommeregnere, privat ejendom lys, os Coast Guard bøjer og andre områder. Mere og mere finder de deres vej ind på tagene af boliger og erhvervsbygninger og bygning komplekser. Omkostningerne er faldende. Deres energieffektivitet (forholdet mellem mængden arbejde skulle forårsage deres energiproduktion versus den faktiske energiproduktion) er støt stigende. Som et eksempel, er konverteringseffektivitet på silicium celler steget fra en blot fire procent i 1982 til over 20% for de nyeste teknologier. Solceller skaber absolut nul forurening som de genererer elektrisk strøm. Solcelle cellls er imidlertid ikke i øjeblikket så omkostningseffektiv som “nytte produceret” elektricitet. “Solceller” er ikke [i stand til på nuværende for at producere industrielle-produktion mængder elektricitet på grund af deres nuværende begrænsninger på plads. Områder hvor solcelle arrays kan gennemføres er dog stadig tilgængelige. I sum vil omkostningerne mens effektivitet er stigende for dette alternative brændstofteknologi.

Mange alternative energi investeringsportefølje rådgivere er overbeviste om, at alternative energikilder stammer fra strøm, tidevand bevægelse og temperatur forskelle er klar til at blive en ny og fremherskende form for ren energi. Franskmændene er faktisk temmelig avanceret på hydro power generation, og talrige undersøgelser foretages i Skotland og USA langs disse sames linjer. Nogle bekymringer center omkring problemer med forringelse af metaller i salt vand, marine vækst som rurer og voldsomme storme, som alle har været afbrydelser til energiproduktion i fortiden. Men disse problemer for det meste synes at blive helbredt gennem brug af forskellige, bedre materialer. Ocean-produceret energi har en enorm fordel, fordi timingen af havstrømme og bølger er godt forstået og pålidelige.

Investeringer i hydro-elektrisk teknologi er vokset i de sidste to årtier. Vandkraft er ren; imidlertid er det også begrænset af geografi. Mens allerede fremtrædende som elproduktion, har store, ældre dæmninger haft problemer med foruroligende marine liv. Forbedringer foretaget på disse dæmninger for at beskytte marine liv, men disse forbedringer har været dyrt. Mere opmærksomhed lægges derfor nu på lav-effekt “run af floden” hydro-power planter, som ikke har disse økologiske problemer.

Virkeligheden er, den energi i fremtiden er grønt, og investorerne ville gøre klogt i at sætte deres penge klogt, at rådgivning i deres sind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.