Det hurtigste svaret jeg føler jeg skal give dette spørgsmål er dette: ikke din håndskrift! Malede adresser på kasser med en pen er ekstremt amatøragtigt, og du bør ikke gøre det. Udskrive dine egne etiketter i stedet. Men hvad skal du sætte på dem?

Købers adresse: dette lyder måske indlysende, men du har brug for for at sikre den fulde adresse er der, herunder land og postnummer. Sørg for at du stave deres navn korrekt, for, som de kunne være lidt fornærmet hvis du ikke gør.

EBay varenummer: skriver dette sted diskret og ganske lille, i denne form:» varepost: 123456789′. Under adressen er et godt sted. Dette gør det nemt for køberen at finde auktionen igen, hvis de skal se på det en eller anden grund.

Dit logo: sætte dit logo på forsendelseskassen ser professionel, og lader din købere se hvad det er der er ankommet. Et godt logo kan gøre hele pakken ser meget rart, og kan hjælpe med at opbygge anerkendelse af din virksomhed.

Din adresse: det er værd at sætte din egen adresse på kassen, hvis varen ikke kan leveres og behov for at blive returneret til dig. Det ser godt ud at skrive dette under dit logo, da det styrker indtrykket af at du er en rigtig virksomhed med en fast adresse, ikke nogle lyssky operation.

Stempler: Hvis du begynde at sælge på eBay i en betydelig mængde, kan du overveje at købe en porto meter. Igen, dette er et spørgsmål om udseende professional-det ser meget bedre end at have stempler fast overalt. Det også sparer dig fra at skulle veje dine emner på posthuset og købe frimærker der.

EBay elementer debat.

Nogle sælgere gerne markere deres shipping rubrikker med en sætning som “eBay elementer’, mens nogle føler, at dette er en usikker praksis, der kunne markere deres kasser ud at få stjålet eller blandet sig med i stillingen. Uanset om du er villig til at risikere det er op til dig – det er formentlig bedre at forebygge end at helbrede, selv, og der vil være nogle af dine kunder, der får så mange pakker, at de vil ikke vide, hvad din er.

Og indeni?

Du vil sandsynligvis finde det værd at udskrive ud en kvittering fra eBay – bekræftelse af betalingsside- og lægger det i kuvert. Hvis du ønsker at gøre dine kunder føler sig endnu bedre om at have bestilt fra dig, du også kan omfatte en komplimenter slip, med dit logo, din hjemmeside-adresse og en besked som ‘ Tak for din bestilling. Bedes du kontakte mig hvis der er nogen problemer. [Dit navn].»

Husk altid: jo mere de kan lide, hvad de får, jo mere sandsynligt er det at komme tilbage og bestiller igen fra dig i fremtiden.

I den næste e-mail, vil vi se på netop dette, ved hjælp af en strategi, du ikke måske har overvejet. Du kan gøre backend salget igen og igen, blot ved at emaile købere med gode tilbud til ting du tror de vil få brug for. Se dig der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.